Áitgazolás

Varga Józsefért kétmillió eurót fizetne a Swansea City?

megosztom

Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Swansea ajánlatot tehet a DVSC magyar válogatott középpályásáért.

A Sky Sport információi szerint a mögöttünk álló szezonban a 11. helyen végző Swansea együttese 2 millió euróért vásárolhatja ki Varga Józsefet a Debrecenből.

A walesi csapat mellett más brit klubok is érdeklődnek a 24 éves védekező középpályás iránt.

Varga a debreceniek saját nevelésű játékosa, a felnőtt csapat keretéhez a 2008-as esztendő óta tartozik.

A magyar válogatottban három évvel ezelőtt, a holland Erwin Koeman irányítása alatt mutatkozott be, de Egervári Sándornál alapemberré vált.

Varga fiatal kora ellenére már háromszoros magyar bajnoknak és kétszeres magyar kupagyőztesnek vallhatja magát, csapatával szerepelt a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom