EURO 2012

Sevcsenko visszavonul a válogatottól

Visszavonul a válogatott szerepléstől Andrij Sevcsenko, az ukránok csillaga. Az aranylabdás csatár elmondta, hogy szeretne még egy barátságos mérkőzést, ahol elbúcsúzhat a szurkolóktól.

"Még egy utolsó meccset szeretnék játszani, talán egy barátságos meccset, még nem döntöttem el. Majd beszélek néhány emberrel, és megkérem őket, hogy szervezzenek egy ilyen mérkőzést. Szeretnék köszönetet mondani szurkolóknak, akik hihetetlen támogatást adtak nekem ezen a meccsen, egész karrierem során és az Európa-bajnokságon" - mondta Sevcsenko.

A 35 esztendős csatár az ukrán válogatott történetének legfiatalabb és legidősebb gólszerzője, 111 mérkőzésen 48 gólt szerzett címeres mezben.

A társrendező Ukrajna a harmadik helyen végzett a D-csoportban, így nem jutott a negyeddöntőbe a kontinenstornán.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!