EURO 2012

Remélem, hogy a spanyolok ellen jobbak leszünk - Blanc

megosztom

Franciaország a Svédország elleni 2-0-s vereség ellenére is továbbjutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon, de csak másodikként Anglia mögött, így a címvédő Spanyolországgal játszik majd. Laurent Blanc szövetségi kapitány szerint akkor jobb teljesítményre lesz szükségük.

"Kemény meccsre készültünk, a svédek nagy szívvel játszottak. Nyerni akartunk, de nem sikerült, csalódottak vagyunk, de ha megnézzük a meccset, rájöhetünk, hogy végig szenvedtünk" - mondta Blanc a Svédország elleni mérkőzésről.

Laurent Blanc a Svédország-Franciaország mérkőzésen az Európa-bajnokságon 2012-ben.

Ami a folytatást illeti, a szövetségi kapitány szerint javulniuk kell a negyeddöntőre.

"Optimisták lehetünk, bár most csalódtunk, de csak az eredményben, mert mást akartunk elérni. A legfontosabb, hogy továbbjutottunk, a svédek jól játszottak, de ők hazamennek. Nem a legkönnyebb meccs lesz a spanyolok ellen, mert például ők többet pihennek, de természetesen több tényezőt is figyelembe kell vennünk majd. Holnap optimistábbak leszünk, mint ma, és remélem, hogy szombaton jobban játszunk majd, mint ma" - mondta.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom