EURO 2012

A svéd kapitány virágot kapott a kiesés után

megosztom

Svédország a Franciaország elleni 2-0-s győzelme ellenére is az utolsó helyen végzett az Európa-bajnokság D csoportjában, így kiesett, de Erik Hamrén szövetségi kapitány így is büszke volt a játékosaira, ráadásul nem várt ajándékot is kapott.

Erik Hamrén és Zlatan Ibrahimovic sétálnak le a pályáról az Ukrajna-Svédország mérkőzés után az Európa-bajnokságon 2012-ben.

"Elégedett vagyok a tornán nyújtott teljesítményünkkel, főleg a maival. Büszke vagyok a játékosaimra, ugyanakkor nagyon fáj, hogy kiestünk. A héten nagyon keményen dolgoztunk, amit ennünk kellett elfogyasztottuk, amit meg kellett innunk, megittuk, mindenki keményen dolgozott az edzéseken. Amivel befolyásolni tudtuk a kondíciónkat, mindent megtettünk. Az én filozófiám edzőként, hogy ha úgy dolgozol mint egy győztes, akkor te leszel a győztes, de ez néha időt vesz igénybe. A játékosaim az én szememben akkor is nyertesek, ha veszítettünk, mert tudom, hogy mindent megtettek a siker érdekében" - értékelte csapata teljesítményét Erik Hamrén.

A szövetségi kapitány jövő héten ünnepli a születésnapját, és a kijevi szervezők köszönteni szerették volna őt előre is, mivel akkor már valószínűleg otthon lesz. Ezért egy csokor virágot adtak át neki, amit ő meghatottan fogadott el: "Ez volt a legjobb kérdés életemben, amit egy sajtótájékoztatón kaptam, nagyon jól esett.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom