EURO 2012

A holland csapatkapitány átadja a helyét a fiataloknak

megosztom

A holland labdarúgó-válogatott eddigi csapatkapitánya, Mark van Bommel "félig-meddig" bejelentette visszavonulását a nemzeti tizenegytől.

A 35 éves, vb-ezüstérmes középpályásnak keserű a búcsú, ugyanis Hollandia pont nélkül, két rúgott góllal bukott el az Európa-bajnokság csoportkörében. Van Bommel ugyanakkor nyitva hagyta a kaput. "Nem akarok hivatalosan visszavonulni a nemzetközi labdarúgástól. Továbbra is készen állok, ha a szövetségi kapitánynak szüksége lesz rám a körülmények miatt. Az válogatott mindig is nagyon fontos lesz nekem" - fogalmazott a játékos.

Van Bommel a következő szezontól a PSV-t erősíti majd. Az Oranjéban 200 októberéban debütált, eddig 79 alkalommal viselte a címeres mezt.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom