Barcelona

Sandro Rosell odaszólt C.Ronaldónak és Mourinhónak is

megosztom

Európa-bajnokság ide vagy oda a Barcelona és a Real Madrid "marakodása" a nyári szünetben is folytatódik. A kontinenstorna ideje alatt José Mourinho már odaszúrt egyet a katalán csapatnak, most pedig Sandro Rosell köszörülte a nyelvét a királyi gárdán.

Rosell és Vilanova múlt pénteken Barcelonában

A gránátvörös-kékek elnöke a nagy rivális madridiak portugáljait pécézte ki egy kerekasztal beszélgetésen. "Cristiano Ronaldo nem a világ második legjobb játékosa. Ő csak a világ 12. legjobb játékosa lehet, mivel a legjobb tizenegy a Barcelonában játszik" - mondta Rossel, aki José Mourinhót és Florentino Perezt sem kímélte. "Soha nem fogadnék el olyan edzőt, aki mindenáron nyerni akar. Azonnal elnézést kérnék, ha a klubom edzője belenyúlna egy másik ember szemébe" - utalt a klubvezető a portugál egy korábbi tettére, mikor egy csetepaté során érthetetlen módon inzultálta Tito Vilanovát, a barcelonaiak újdonsült vezetőedzőjét.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

 

megosztom