Átigazolás

Giovincóról megszületett a megállapodás a Juventus és a Parma között

megosztom

Ügynökének beszámolója szerint Sebastian Giovinco szinte biztosan újra a Juventus játékosa lesz, miután a torinói klub megállapodott jelenlegi csapatával, a Parmával az átigazolásáról.

Sebastian Giovinco a Parmában 2012-ben.

A Juventus-nevelésű támadó középpályásra korábban nem tartott igényt a zebramezes együttes, de a 2011-12-es szezonban 36 meccsen szerzett 15 góljával és 16 gólpasszával a 8. helyre vezette a Parmát, és ez a teljesítmény Cesare Prandelli szövetségi kapitány, valamint a torinóiak érdeklődését is felkeltette. A 25 éves játékos a negyeddöntőbe jutott olasz válogatottal az Európa-bajnokságon szerepel, és hamarosan a Juventushoz is visszatérhet.

"Várnunk kell még a hivatalos bejelentéssel, de azért a dolgok állása szerint nagyjából lezártnak tekinthetjük a tárgyalásokat" - mondta Andrea D'Amico, Giovinco ügynöke. "Még nem állapodtunk meg mindenben, de a Juventus már elég régen eldöntötte, hogy vissza akarja szerezni Sebastiant. Az ottani vezetők garantálják, hogy nagyszerű csapatot hoznak össze, és az, hogy a Bajnokok Ligájában indulhatnak, nagyobb gazdasági stabilitást garantál nekik, mint ahogy máshol állnak a dolgok. A Juventusnak csupa bajnok játékosa van, aki odaérkezik, az tudja, hogy a legmagasabb szinten kell játszania. Sebastian készen áll erre."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom