NB I

Bodnár László ajánlatot kaphat a Pécstől

megosztom

A korábbi magyar válogatott jobbhátvéd, Bodnár László két hétig az NB I-ben szereplő PMFC együttesével edz, és elképzelhető, hogy a klub szerződést is ajánl neki.

A korábban többek között a Debrecenben, a Dinamo Kijevben és a Salzburgban is megfordult Bodnárnak 2011 nyara óta nem volt csapata, az elmúlt egy évben így nem csak a labdarúgásra koncentrált, DJ-skedéssel foglalkozott. Most azonban visszatérne a futball világába, ezért jelentkezett edzésre Pécsen.

"Nem volt csapata, mi pedig megengedtük, hogy két hétig nálunk edzhessen. A két hét alatt felmérhetjük, milyen állapotban van, és ez alapján eldöntjük, hogy szerződést ajánlunk-e neki" - mondta a bama.hu-nak Feleki Attila ügyvezető.

Bodnár mellett két új próbajátékos is a PMFC-vel készül, a portugál Bruno Monteiro és a litván Giedrius Tomkevicius egyaránt védekező középpályások. Utóbbi egyszer szerepelt hazája válogatottjában, a legutóbbi szezonban pedig az Ekranas együttesével BL-selejtezőt játszott, ahol a későbbi főtáblás fehérorosz BATE-tól kaptak ki.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom