EURO 2012

Arsavin nagyképűzött, elvették tőle a csapatkapitányságot

megosztom

Mint ismert, a legutóbb Eb elődöntőjéig menetelő Oroszország a csoportkör harmadik fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett Görögországtól, ami után búcsúzni kényszerült a tornától. A Szborjana játékosai a találkozó után villámgyorsan elhagyták az Eb helyszínét, a csapat tagjai közül egyedül csak Dzagojev állt az újságírók rendelkezésére.

A görögök elleni pofon után egy telefon segítségével videó készült a varsói Bristol Hotel halljában, amelyen Andrej Arsavin, az orosz csapat kapitánya és Oleg Koselev újságíró vitatkoznak, mely során az Arsenal játékosa flegmázása felkorbácsolta az indulatokat.

Arsavin: Miért kéne bocsánatot kérnünk? Mi?
Koselev: Mert csalódást okoztatok a szurkolóknak, nem ezt várták !
Arsavin: Kinek az elvárásai voltak ezek? A tieid vagy a mieink? Ha nem teljesítettük az elvárásaidat az őszintén mondom az a te problémád!

Az eset után több játékos is vitába keveredett - Zsirkov, Pavljucsneko - az ismeretlen személyekkel. Az orosz szövetség elnöke - aki egyben a FIFA alelnöke - Vjacseszlav Koloskov az eset után megfosztotta Arsavint a Szborjana csapatkapitányi tisztségétől is.

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom