EURO 2012

Platini német-spanyol döntőt jósol

megosztom

Német-spanyol döntőre számít az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságon Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.

"A spanyoloknak sajátos stílusa van, a fáradtsággal nem lehet problémájuk, ugyanis ők inkább a labdát futtatják" - nyilatkozta a játékosként 1984-ben Eb-győztes, háromszoros aranylabdás francia sportvezető.

Az 56 éves Platini szerint nagy siker a torna, amely a világbajnoki ezüstérmes hollandok kiesésével megmutatta, hogy egy Európa-bajnokságon sokkal nehezebb dolguk van a csapatoknak.

Az UEFA elnöke elmondta, pozitívan csalódott az általában defenzívebb stílusban futballozó olaszokban, akik Cesare Prandelli irányításával a támadófutballra helyezték a hangsúlyt.

Platini nem rejtette véka alá kritikáit sem. Kiemelte: nem boldog a horvát szurkolók viselkedése miatt, hiszen az olaszok elleni mérkőzésen majomhuhogást utánoztak, amikor a színesbőrű Mario Balotellinél volt a labda, ráadásul különböző tárgyakat is dobáltak a pályára. Ezen kívül megemlítette, hogy "tíz hülye ember" miatt volt utcai verekedés Varsóban a lengyel-orosz mérkőzés napján.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom