EURO 2012

Neuer javulást vár társaitól

megosztom

Még mindig nincs csúcsformában a német labdarúgó-válogatott, amely három győzelemmel abszolválta az Európa-bajnokság csoportkörét. Legalábbis a Nationalelf kapusa, Manuel Neuer szerint tovább javulhatnak.

Portugáliát, Hollandiát és Dániát legyőzve nyerte meg a B-csoportot a német együttes, amely a negyeddöntőben Görögországgal mérkőzik meg. Manuel Neuer, a Nationalelf kapusa a hibátlan mutató ellenére javulást vár a gárdától és reméli, nem bízzák el magukat a hellének elleni csata előtt.

"Nem mondhatnám, hogy könnyű csoportban szerepeltünk – fogalmazott Neuer. - Minden riválisunk különleges minőséget képviselt, nehéz dolgunk volt. A sikeres meccsek ellenére úgy gondolom, hogy tovább javulhatunk. A torna előtt abba bíztunk, hogy elsőként jutunk tovább a csoportból és a sikernek köszönhetően nem kell utaznunk, Gdanskban maradhatunk. Nem fogjuk lebecsülni a görögöket, pontosan tudjuk, hogy a dánokhoz hasonlóan velük is meggyűlhet a bajunk. Elszánt és agresszív csapat. Senki sem számított arra, hogy az oroszok kárára fognak továbbjutni."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom