EURO 2012

Lehetetlen volt tartani Cristiano Ronaldót - van der Wiel

megosztom

A B-csoport 3. fordulójában Portugália Cristiano Ronaldo duplájával 2-1-re legyőzte Hollandiát és ezzel bejutott a legjobb nyolc csapat közé.

Ugyan a 11. percben Rafael van der Vaart remekbe szabott lövése után a hollandok szerezték meg a vezetést, de a portugál csapat ezt követően átvette az irányítást, majd Cristiano Ronaldo két góljával meg is nyerte azt.

A Real Madrid játékosa az első két Eb-meccsén nem tudta azt nyújtani amit előzetesen vártak tőle, a dánok elleni meccsen elhibázott 100 százalékos ziccere után pedig a kritikák kereszttüzébe került.

Cristiano Ronaldo Portugália színeiben a Hollandia elleni csoportmérkőzésen az Eb-n

A hollandok ellen azonban elhallgatatta a bírálókat, szerzett két gólt, lőtt két kapufát, számos helyzetet dolgozott ki magának és társainak is, valósággal fickándozott a pályán. Saját bőrén tapasztalhatta ezt meg Gregory van der Wiel is, az Ajax 24 éves védője nehezen bírta tartani a lépést a portugállal. "Korábban már háromszor is játszottam Cristiano Ronaldo ellen, ezért nem ért meglepetésként, amit tőle láttunk" - mondta a fiatal holland. "De amikor jól megy neki, akkor lehetetlen őt feltartani" - tette hozzá. "Az az igazság, hogy nem volt valami fényes ez a tornám, de azt gondolom, hogy ez nem csak az én hibám. Egyáltalán nem tudtam támadóstílusban játszani. Jó néhány alkalommal egyedül kísértem az akciókat, de a társak nem passzoltak nekem".

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom