EURO 2012

Xavi és Iniesta a világ legjobb középpályásai - Rakitic

  • MTI
megosztom

Xavi Hernandez és Andrés Iniesta a világ két legjobb középpályása Ivan Rakitic, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon szereplő horvát labdarúgó-válogatott játékosa szerint.

 "Úgy gondolom, ők lesznek a legveszélyesebbek számunkra a spanyol csapatból - mondta Rakitic, aki a Sevilla futballistájaként jól ismeri a két világbajnokot. - Elképesztően játszanak, ha nincs kéznél az egyik, ott terem a másik. Pokoli nehéz lesz semlegesíteni őket. Ennek ellenére mindent elkövetünk majd, hogy jól szerepeljünk ezen a létfontosságú mérkőzésen a spanyolok ellen."

A spanyolok négy ponttal vezetnek a C csoportban, másodikak a szintén négypontos horvátok, harmadikak a kétpontos olaszok, az írek még nem szereztek pontot. A hétfői utolsó fordulóban spanyol-horvát és olasz-ír találkozókat rendeznek.

  • Horvátország - Spanyolország 2012-06-18 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom