EURO 2012

Szótlanul kullogtak haza az oroszok, egyedül Dzagojev beszélt

  • MTI
megosztom

Csak a háromgólos Alan Dzagojev adott interjút az újságíróknak, akik a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon kiesett orosz válogatottat várták a vnukovói repülőtéren.

Az NTV orosz televízió híradása szerint a futballistákat nem várták szurkolók Moszkvában. Családtagjaik velük repültek, ezért csak az újságírók hadával találkozhattak, de Dzagojeven kívül senki sem volt hajlandó nyilatkozni.

Az oroszok támadó középpályása megköszönte a szurkolók támogatását, s azt mondta: nagyon szomorúak, hogy így alakult, nem számítottak rá, hogy kikapnak. Dzagojev a görögöktől szombaton elszenvedett és kiesést jelentő 1-0-vereséget azzal magyarázta, hogy a rivális egyszerűen belőtte a gólt, és aztán beásta magát a kapuja elé.

Dick Advocaat leköszönő szövetségi kapitánya nem érkezett vissza Moszkvába, Amszterdamba utazott. Májusban egyéves szerződést írt alá a PSV Eindhovenhez. Nem volt ott a vnukovói repülőtéren Szergej Furszenko, az orosz szövetség elnöke sem.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom