Átigazolás

Egyelőre Jordi Alba még a miénk - Braulio Vazquez

A Valencia sportigazgatója reagált a Jordi Alba körül keringő pletykákra, miszerint a fiatal balhátvédet napokon belül leigazolja a Barcelona.

Jordi Alba szerződése jövőre lejár, ezért ha pénzt akarnak érte kapni a Denevérek, még idén el kell hogy adják

A katalánok saját nevelésű játékosa mára a Valencia egyik legértékesebb futballistája lett, az elmúlt szezonban nyújtott teljesítményére pedig több európai sztárcsapat is felfigyelt.

Mivel Éric Abidal betegsége miatt a védelem bal oldalán erősítésre szorul a Barcelona, több, mint valószínű, hogy a gránátvörös-kékek szerzik meg a spanyol válogatottal az Eb-n vitézkedő játékost.

"Pillanatnyilag Jordi Alba még a mi játékosunk és annak a klubnak, amely meg akarja őt szerezni komoly ajánlattal kell előállnia. Egy nemzetközi szinten is elismert játékosról van szó, aki még nagyon fiatal és rengeteget fejlődhet." - mondta Braulio Vazquez, a Valencia sportigazgatója.

A spanyol válogatott kapitánya, Xavi Hernandez minap azt mondta, hogy Jordi Alba napokon belül aláírhat a Barcelona gárdájához.

A 23 éves játékosnak jövőre lejár a szerződése jelenlegi klubjával, így a valós piaci értékénél vélhetően kevesebbet kell majd érte leperkálnia a katalánoknak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!