Karrier

Drogba hamarosan dönt a jövőjéről

megosztom

A Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyert elefántcsonparti támadó egy indiai promóciós utazáson beszélt a jövőjéről.

A 34 éves támadó nyolcadik szezonját fejezte be a Chelsea játékosaként, de a következő szezont már egy másik csapatnál kezdi meg.

A különböző szóbeszédek szerint a kínai Sanghja Senhua - Nicolas Anelka együttese - mellett a Diego Maradona által irányított egyesült arab emírségekbeli Al Wasl is szívesen leigazolná a robosztus csatárt.

"A következő lépés érdekes lesz. Hamarosan bejelentem mire gondolok, de most egyelőre még várnatok kell" - mondta Drogba, aki nehéz szívvel hagyja el a Chelsea-t. "A Chelsea nagyon jó volt hozzám, különleges kapcsolatom alakult ki a klubbal, ezért a távozásom nehéz döntés volt."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom