Magyar foci

A Videoton az Európa Ligában is menetelne

megosztom

Milan Perics a télen került Kaposvárról Székesfehérvárra, a gólerős támadó nincs teljesen megelégedve tavasszal nyújtott produkciójával, de azon van, hogy ősszel már kulcsembere legyen Paulo Sousa gárdájának.

Milan Perics a téli felkészülés elején csatlakozott a Videoton FC-hez, és 8 mérkőzésen 5 gólt szerzett. A legfontosabbakat az utolsó fordulóban, amikor 10 percre állt be, de két perc alatt lőtt két góljával eldöntötte az Újpest elleni rangadót.

"Nagyon jól érzem magam a Vidinél, a csapatnak jól ment tavasszal, részemről viszont sikerülhetett volna jobban is ez az időszak. De keményen dolgozom tovább, a célunk pedig semmit sem változott, a következő szezonban is minden sorozatot meg akarunk nyerni, amiben elindulunk. Természetesen az Európa Ligában is a lehető legtovább szeretnénk eljutni. Ehhez elengedhetetlen lesz a jó felkészülés, ami ugye hétfőn már kezdődik is. Addig szeretnék minden időt családi körben tölteni, és megfelelően feltöltődni a kezdésre" - nyilatkozta Perics a vidi.hu-nak.

megosztom