EURO 2012

A spanyolok mellett mi jutunk tovább - Marchisio

  • MTI

Claudio Marchisio, az Európa-bajnokságon szereplő olasz labdarúgó-válogatott középpályása biztos benne, hogy csapata kiharcolja a negyeddöntőbe jutást a C csoport hétfői, utolsó fordulójában.

Marchisio nem kételkedik csapata sikerességében

"A spanyolok mellett mi jutunk tovább - mondta a Juventus futballistája. - Az a lényeg, hogy hétfő este csak a saját mérkőzésünkre figyeljünk. A meccs közben nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy a spanyol-horvát összecsapáson mi történik. Az írek mindent beleadnak majd ellenünk, ezért nekünk a sikerhez úgy kell játszanunk, mint a horvátok elleni találkozó első félidejében."

Az olaszok két forduló után két ponttal a csoport harmadik helyén állnak, a horvátoknak és a spanyoloknak négy-négy pontjuk van, míg az utolsó helyen álló, már kiesett írek még nem szereztek pontot. Mindez azt jelenti, hogy az olaszoknak a továbbjutáshoz nyerniük kell az írek ellen, de ez sem lesz elég a negyeddöntőbe kerüléshez, ha a spanyol-horvát találkozó 2-2-es vagy ennél több gólos döntetlennel zárul.

  • Olaszország - Írország 2012-06-18 20:45:00

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!