EURO 2012

A hangulat az öltözőben sokkal jobb, mint a vb-n - Steven Gerrard

Meglehetősen jó hangulatban vannak az angolok a svédek elleni heroikus győzelem után, Steven Gerrard szerint az öltözői légkört össze sem lehtet hasonlítani a 2010-es vb-n tapasztaltakhoz.

Steven Gerrard azt mondja, hogy jó az öltözői hangulat

Habár sokan féltették és talán még többen leírták az angol válogatottat az Eb előtt, a Háromoroszlánosok a számos hiányzójuk ellenére eddig remekül szerepelnek a tornán.

Roy Hodgson fiai a nyitófordulóban egy "békés" 1-1-es döntetlent értek el a csoport favoritjának tartott franciákkal szemben, majd pénteken egy fordulatokban gazdag találkozón 3-2-re legyőzték a svédeket. A megszerzett négy pont önmagáért beszél, ugyanakkor az ukránok ellen ki-ki meccs vár az angol csapatra, lévén, hogy  a házigazdának is van már egy győzelme.

A vasárnap megtartott sajtótájékoztatón Steven Gerrard csapatkapitányi minősítésében állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére, a Liverpool középpályása szerint a légkör, ami körülveszi őket kiválónak mondható.

"Azt gondolom, hogy jelenleg a csapatban mindenki úgy érzi, hogy legyőzhetetlenek vagyunk. Teli vagyunk önbizalommal és hittel, az öltöző hangulata nagyban eltér a vb-n tapasztaltakhoz képest."

2010-ben még Fabio Capello irányításával szerepeltek a szigetországiak, de akkor a negyeddöntőben Németország elsöpörte útjából Gerrardékat. A liverpooliak vezére ugyanakkor figyelmeztette társait, hogy az ukránok ellen nem követhetnek el olyan védelmi hibákat, melyekből az eddigi találkozókon gólt kaptak.

"Két alkalommal kihagyott a figyelmünk és ezt megbüntették. Ennek ellenére azt gondolom, hogy általánosságba véve jól játszottunk. Ezen a szinten ki kell javítanunk a hibáinkat. A svédek ellen több erősségünket is megmutattuk, de kiábrándító dolog volt, hogy bajba kerültünk azután, hogy első félidőben uraltuk a játékot is megszereztük a vezetést"  - nyilatkozta Gerrard.

Az angolok kedden 20.45 perckor csapnak össze a házigazda ukránokkal: amely csapat ott győzedelmeskedni tud, biztosan ott lesz a legjobb nyolc gárda között.

  • Anglia - Ukrajna 2012-06-19 20:45:00

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!