Átigazolás

Xavi szerint Jordi Alba napokon belül aláír a Barcelonához

megosztom

Miközben a spanyol labdarúgó-válogatott még a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzésre készül Horvátország ellen az Európa-bajnokságon, az együttes irányítója, Xavi elejtett egy pletykát arról, hogy klubja, a Barcelona gyakorlatilag megegyezett válogatottbeli társával, Jordi Albával.

Jordi Alba küzd a Valencia egyik mérkőzésén 2012-ben.

A középpályás egy interjúban erősítette meg, hogy a balhátvéd a Valenciától a Barcelonához igazol: "Úgy tűnik, Jordi Alba közel áll az aláíráshoz. Ha ez megtörténik, nagyszerű játékosa lehet a Barcának."

A hírek szerint az átigazolás már csak azon múlik, hogy a két klub meg tud-e egyezni az utolsó részletekben, utána pedig megköthetik az üzletet, amelyről az európai sajtó már hónapok óta pletykál.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom