EURO 2012

Prandelli gólokat vár Balotellitől Írország ellen

A Manchester City légiósa, Mario Balotelli eddig nem játszott túl meggyőzően az olasz válogatottban a kontinenstornán. Cesare Prandelli szövetségi kapitány az írek elleni utolsó csoportmeccsen kiugró teljesítményt vár a balhés futballistától.

A Manchester City légiósa eddig nem játszott túl meggyőzően az olasz válogatottban a kontinenstornán.

"Negyedórás megbeszélést folytattam vele, de még mindig nem tudtam őt rávenni, hogy azt nyújtsa, amit várok tőle. De én hiszek benne, nem fogom cserbenhagyni, ahogyan azt a média várná tőlem. Hogy mit várok? Nos, hétfőn remélem, meglesz a válasza a kritikákra" - nyilatkozta Prandelli.

Az olasz sajtó már az első, spanyolok elleni meccs után hevesen támadta a trénert, és az akkor csereként beállva gólt szerző Antonio Di Natalét követelte a kezdőcsapatba.

Az írek ellen a Squadra Azzurrának mindenképpen nyernie kell a továbbjutáshoz, de az sem feltétlen elég számára a negyeddöntőhöz, ugyanis ha a spanyol-horvát meccsen 2-2-es, vagy ennél is több gólos döntetlen születik, akkor Olaszország búcsúzik az Eb-től.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!