EURO 2012

Lars Bender helyettesítheti az eltiltott Boatenget

megosztom

Jerome Boateng eltiltás miatt hiányozni fog a német válogatott védelméből a dánok elleni mérkőzésen. A Bayern München játékosát Lars Bender helyettesítheti.

"Lars Bender a legkézenfekvőbb megoldás. De a végső megoldást az utolsó edzés után hozom  meg" - mondta Joacim Löw szövetségi kapitány.

A németekhez kapcsolódó további hír, hogy Mesut Özil csütörtökön nem edzett, de játékát nem fenyegeti veszély.

Az Európa-bajnokság B-csoportjában a legjobb helyzetben az első két mérkőzésüket megnyerő németek vannak az utolsó forduló előtt: ha pontot szereznek a dánok ellen, csoportelsőként zárnak. Joachim Löw együttese csak abban az esetben búcsúzhat, ha veszít, a csoport másik meccsén pedig a portugálok legyőzik a hollandokat.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom