EURO 2012

Kassai vezeti az ukrán-angol meccset

Kassai Viktor az Európa-bajnokság csoportkörének záró fordulójában ismét feladatot kapott, a keddi Ukrajna-Anglia mérkőzés vezetésével bízták meg.

Kassai Viktor az Európa-bajnokság csoportkörének záró fordulójában ismét feladatot kapott, a keddi Ukrajna-Anglia mérkőzés vezetésével bízták meg.

Kassai az első fordulóban a Spanyolország-Olaszország (1-1) rangadón fújta a sípot.

Az angol-ukrán találkozón szokás szerint Erős Gábor és Ring György lesznek Kassai asszisztensei, az alapvonalnál pedig Vad II István és Bognár Tamás segítik munkáját. A negyedik játékvezető a norvég Tom Harald Hagen lesz. A D-csoport rangadóját kedden 20:45 órától rendezik Donyeckben. Az angoloknak elég a döntetlen, míg az ukránoknak győzniük kell a továbbjutáshoz.

A többi mérkőzést illetően, a C csoportban hétfőn a spanyol-horvát derbin a német Wolfgang Stark, az olasz-ír találkozón pedig a török Cuneyt Cakir dirigál.

A tavaly a világ legjobb bírójának választott Kassai 2011-ben Bajnokok Ligája-finálét, idén pedig BL-elődöntőt vezetett.

  • Anglia - Ukrajna 2012-06-19 20:45:00

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!