EURO 2012

Fegyelmi eljárás a horvátok ellen

  • MTI
megosztom

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága eljárást indított a horvátok ellen az ukrán-lengyel közös rendezésű kontinensviadalon szereplő válogatottjuk szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.

A horvát drukkerek csütörtökön az olaszok elleni 1-1-re végződött csoportmérkőzésen rasszista szimbólumokat feszítettek ki, valamint rigmusokat énekeltek. A horvát szövetségnek azért is felelnie kell, mert a szurkolók pirotechnikai eszközöket alkalmaztak.

A horvátok eddigi két összecsapásukon négy pontot gyűjtöttek az Eb-n, utolsó csoportmérkőzésükön a címvédő és világbajnok spanyolokkal találkoznak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom