EURO 2012

Egész jól játszottunk - Advocaat

Görögország 1-0-ra legyőzte Oroszország csapatát az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában, ezzel kiharcolta a továbbjutást, de Dick Advocaat, az oroszok holland szövetségi kapitánya nem volt elégedetlen a mérkőzés után.

Dick Advocaat az orosz labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatóján az Európa-bajnokságon 2012-ben.

"Szerintem egész jól játszottunk. A másik csapat csak védekezett, szóval nem mondhatjuk, hogy olyan rosszul játszottunk. Különösen az első félidőben. A második játékrészben - minden tiszteletet megadva - rendkívül nehéz volt játszani a görög csapat ellen. Aki ezt nem látta, az nem jól nézte a meccset" - mondta a holland szakember, akit az orosz újságírók rögtön kemény kérdésekkel kezdtek ki a sajtótájékoztatón. "Az nem nagyon foglalkoztat, hogy mások mit gondolnak rólam, mindig keményen dolgoztam a csapatommal együtt. 16 mérkőzésen keresztül veretlenek voltunk. Ma is nyernünk kellett volna, de ez sajnos nem sikerült. De ilyen a foci, ezért gratulálnom kell Görögországnak. A szünet után az ellenfél vezetett, és nagymesterei a védekezésnek. Nekünk egy kicsit élesebbnek kellett volna lennünk, de nem voltunk azok. Volt időnk javítani, de ez nem sikerült. Nehéz megmondani miért. Mindenki felment, voltak fent csatárok, de a kapu előtt nem voltunk elég élesek."

Az újságírói kérdések láthatóan kicsit fel is bosszantották Dick Advocaatot, aki éles hangnemben védte meg csapatát: "Győzelemre játszottunk. Támadtunk, körülbelül 44 percig nálunk volt a labda a második félidőben, irányítottunk. Nem döntetlenre játszottunk, de nem tudtunk gólt szerezni, mert nem használtuk ki a helyzeteinket. Büszke vagyok, mert mentünk előre, de nem tudtunk gólt szerezni. Nem akarom hibáztatnia játékosaimat, lesz, aki megteszi majd helyettem."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!