NB I

Az utánpótlásért felel az eddigi pécsi vezetőedző

megosztom

Az NB I-ben szereplő PMFC-Matias labdarúgócsapatának közleménye szerint a csapatot a tavaszi szezon nagy részében vezetőedzőként irányító Mink Olivér a jövőben szakmai igazgatóként az utánpótlás felelőse lesz majd.

"Lezárultak a tárgyalások, ennek megfelelően a teljes utánpótlás vezetését Mink Olivér látja el a jövőben, szakmai igazgatóként. A teljes utánpótlás és az ennek további állomását jelentő NB III-as csapat szakmai irányítása lesz a feladata. A komoly céloknak való megfelelés érdekében elsősorban szervezeti, és néhány esetben személyi változások is lesznek az utánpótlásban" - írja közleményében a pécsi klub.

Az egyesület arról is beszámolt, hogy a Kozármislennyel teljes együttműködésben fejlesztik az utánpótlásképzést, Mink Olivér felügyelete mellett.

Amint arról korábban beszámoltunk, az első csapat vezetőedzője a Budapest Honvédtól érkező Supka Attila lesz.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom