EURO 2012

Mourinho az Eb-n is a Barcát ócsárolja

megosztom

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője rosszul fogadta, hogy a spanyol válogatottat a nagy rivális Barcelonához hasonlítják.

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője rosszul fogadta, hogy a spanyol válogatottat a nagy rivális Barcelonához hasonlítják."Összemossátok a spanyol válogatottat a Barcelonával, holott a Real Madrid öt játékost ad a nemzeti csapatba - mondta ingerülten a portugál tréner újságírók felvetésére, miszerint a Furia Roja játéka meglehetősen hasonlít a katalánokéra. - Nem is értem, miért keveritek össze a két gárdát, hiszen két teljesen különböző dologról van szó. Igen, a Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem, volt, semmi több."

Az Európa-bajnoki címvédő együttesbe hét játékost ad a Barcelona, ötöt a Real Madrid, kettőt a Chelsea, az Athletic Bilbao és a Sevilla.

Vicente Del Bosque csapata csütörtökön 4-0-s győzelmet aratott az ír csapat felett a C-csoport 2. fordulójában, így az utolsó körben akár egy pont is elég lehet a spanyolok számára a továbbjutáshoz.

  • Horvátország - Spanyolország 2012-06-18 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom