EURO 2012

Lengyel bocsánatkérés a sarló-kalapácsos zászló miatt

  • MTI
megosztom

A lengyel televízió bocsánatot kért azért, mert az egyik szerdai hírműsorában az orosz labdarúgó-válogatott mérkőzése kapcsán a sarló-kalapácsos, már húsz éve nem alkalmazott szovjet zászlót használta grafikának.

Piotr Krasko, a műsor szerkesztője bocsánatkérésekor jelezte: a hiba a lehető legrosszabb pillanatban történt, s nem állt szándékukban senkit sem megsérteni.

A lengyel és az orosz együttes az Európa-bajnokságon kedden 1-1-es döntetlent játszott. A mérkőzés előtt és után utcai összecsapások voltak a két tábor között, ezek nyomán csaknem 180 embert vettek őrizetbe.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom