EURO 2012

Banánokat dobtak Balotelli felé a horvát szurkolók

  • MTI
megosztom

Banánokat dobtak horvát szurkolók az olaszok színes bőrű játékosa, Mario Balotelli felé a labdarúgó Európa-bajnokság csütörtöki poznani mérkőzésén.

Az eset az egyik olasz támadás alkalmával történt, a banánokat a pálya mellett tevékenykedő UEFA-alkalmazottak szedték föl.

A horvát szurkolók az olaszok akcióinál rendre fütyültek, amikor pedig Balotellinél volt a labda, majomhangokat utánoztak.

Az UEFA korábban már jelezte, hogy minden rasszista jellegű atrocitással szemben szigorúan fellép, és erre kérte az Eb lengyel és ukrán házigazdáit is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom