NB I

Sisa Tibor a Diósgyőr új vezetőedzője - hivatalos

Az NB I-ben szereplő Diósgyőr bejelentette, hogy a következő szezontól Sisa Tibor lesz az együttes vezetőedzője.

A Kaposvárt néhány hete elhagyó szakember két évre írt alá a DVTK-hoz, amelynél a 2008-2009-es szezon őszi felében, 5 bajnoki erejéig már dolgozott. Azokon akkor három győzelmet és egy döntetlent ért el az együttessel, egyszer pedig vereséget szenvedtek.

Sisa Tibor a magyar U19-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjeként.

"Amikor 2009 januárjában nálam jártak a DVTK szurkolói, akkor azt ígértem nekik, hogy leszek én még edző Diósgyőrben. Nem szoktam mozogni egy kispad felé sem, csak oda megyek, ahová hívnak. Örülök, hogy rám esett a választás, mostantól csak a lehető legjobb szereplés jár a fejemben és bízom benne, hogy meg tudok felelni a szurkolók, a klubvezetés és a saját magam elvárásainak" - mondta a szakember a klub hivatalos honlapjának.

Sisa Tibor Kuvaitból is kapott ajánlatot, de elmondása szerint tartozott annyival a Diósgyőr szurkolóinak, hogy a szívére és ne a zsebére hallgasson.

A DVTK a nemrég véget ért szezonban a 7. helyen végzett, míg a korábbi Magyar Kupa-győztes és U19-es Eb-bronzérmes Sisa Tibor a 10. pozícióban zárt a Kaposvárral.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!