EURO 2012

Rá sem tudok állni a lábamra - Tomás Rosicky

  • MTI

Súlyosabb az Achilles-ín-sérülése, mint eredetileg tűnt, ezért Tomás Rosickynek, a csehek csapatkapitányának a játéka erősen kérdéses a lengyelek elleni, szombati Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Tomás Rosicky a cseh labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Görögország elleni Eb csoportmeccsenPetr Kolár, a cseh labdarúgó-válogatott főorvosa szerdán még azt mondta: nagyjából 75 százalékos az esély arra, hogy Rosicky szombaton pályára léphet. Miután azonban az Arsenal középpályása a szerdai után a csütörtöki edzést is kihagyta, az orvosok már óvatosabbak.

"Tomás Rosicky gyógyítása a terv szerint halad. Döntést azonban csak pénteken, a mérkőzés előtti utolsó hivatalos edzés után hozhatunk" - mondta csütörtökön újságíróknak Martin Janousek szakorvos.

Rosickyt a keddi, görögök elleni találkozó félidejében le kellett cserélni. A középpályásnak már az Eb előtt is voltak problémái az Achilles-inával.

"A lábam egyszerű járáskor is fáj, rendesen rá sem tudok állni. Nem akarom azonban feladni a reményt, hiszen nagyon vártam erre az Eb-re. Ha egy kicsit is lehetséges lesz, játszani szeretnék" - mondta újságíróknak Rosicky csütörtök délután.

Janousek megerősítette, hogy a vállfájdalmakra panaszkodó Petr Cech kapus szombatra rendben lesz, és biztosan pályára lép.

  • Csehország - Lengyelország 2012-06-16 20:45:00

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!