EURO 2012

Örömmel nem rúg gólt Cristiano Ronaldo

megosztom

Cristiano Ronaldónak nincs baja azzal, ha nem talál a kapuba a labdarúgó Európa-bajnokságon. Feltéve, ha Portugália megnyeri a tornát.

Két feledhető produkciót írtak eddig Cristiano Ronaldo neve mellé a lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-n. A portugál klasszis Németország és Dánia ellen sem remekelt, nem talált a hálóba, mi több a szurkolók „céltáblája” lett. Ahányszor labdához ért a Real Madrid csillaga, annyiszor harsant fel a lelátón Lionel Messi neve. Ronaldo eközben arról beszélt, hogy nem tartja fontosnak személyes sikereit.

"Ha nem szerzek gólt, de Portugália megnyerné az Eb-t, azt azonnal elfogadnám - mondta Ronaldo. - Valóban dühös voltam magamra a kihagyott helyzeteket követően, hiszen jobb megoldásokat is választhattam volna. Az a legfontosabb, hogy még mindig versenyben vagyunk, meg kell nyernünk a következő mérkőzésünket."

Portugália június 17-én a B csoport záró fordulójában Hollandiával találkozik és ha nyer, akkor a negyeddöntőben folytathatja.

Cristiano Ronaldo legnagyobb kihagyott helyzete a dánok ellen

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom