EURO 2012

Meztelen fenék és pártszakadás a svédeknél az angolok elleni derbi előtt - videó

Sajtóhírek szerint komoly gondok vannak Svédország válogatottjánál a csapategységgel, miután hétfőn vereséget szenvedtek a társházigazda Ukrajnától az Európa-bajnokság D csoportjában.

A svéd válogatott edzése a labdarúgó Európa-bajnokságon 2012-ben.

A Háromkoronások állítólag két táborra szakadtak, az egyik a jelenlegi csapatkapitány Zlatan Ibrahimovic, a másik az együttes rutinos középhátvédje, Olof Mellberg mögött áll, miután a két vezéregyéniség - nem először - összeveszett az ukránok elleni vereség után. A vita kirobbantója az volt, hogy Ibrahimovic összekapott a válogatott korábbi remek csatárával, a jelenlegi segédedzővel, Marcus Allbäckkel, aki korábban Mellberg csapattársa volt az Aston Villánál.

Ezen kívül Svédországban általános megütközést keltett, hogy a szerdai - egyébként zárt kapus - edzésen készült egy videófelvétel, amelyen az egyik ügyességi játékban alulmaradt cserekapust, Johan Wilandot úgy büntetik meg a társai, hogy a meztelen fenekére lődöznek labdával. Egy érdekvédelmi szervezet szerint a játékosok "elképesztően rossz példát" mutatnak.

Ráadásul a csapat taktikáját is rengetegen kritizálják, az Ukrajna elleni 4-2-3-1-es, viszonylag offenzív felállás helyett az együttesnek a konzervatív 4-4-2-vel kellene próbálkoznia.

Wiland "büntetése"

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!