EURO 2012

Dánia két alapemberét is nélkülözheti a németek ellen

megosztom

Biztosan nem lép pályára a németek elleni utolsó körös csoportmérkőzésen Dennis Rommedhal, aki a portugálok ellen térdsérülést szenvedett.

Rommedahl a 60. percben sérült meg

Morten Olsen szövetségi kapitány nincs könnyű helyzetben a számukra sorsdöntő találkozó előtt, mivel két alapemberét is nélkülöznie kell majd.

Ami biztos, hogy a dán válogatottban 12 éve meghatározó szerepet betöltő Dennis Rommedahl kihagyja a Nationalelf elleni ütközetet, ami pedig csak majdnem biztos, az Niki Zimling szereplése.

Előbbinek a térdszalagjai húzódtak meg a portugálok elleni találkozón, az orvosi vizsgálatok után pedig kiderült, hogy nem kerül játékra alkalmas állapotba vasárnapra.

Niki Zimling az első negyedóra végén kért cserét, a védekező középpályásnak az egyik lábujjával vannak gondjai.

"Rommedahl játékára nincs esély, Zimling viszont remélem képes lesz pályára lépni" - mondta Olsen.

Dánia két forduló után egy győzelemmel és egy vereséggel áll, a németek elleni találkozón - számukra ideális forgatókönyv szerint - akár egy döntetlen is elég lehet a negyeddöntőbe jutáshoz.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom