Magyar foci

Szlezák marad Újpesten, de változik a szerepköre

megosztom

Az Újpest NB II-es csapatánál eddig vezetőedzőként dolgozó Szlezák Zoltán a jövőben szakmai tanácsadóként és megfigyelőként segíti a lila-fehér klub munkáját.

Szlezák Zoltán munkájára, tapasztalatára továbbra is szüksége van az Újpestnek – fogalmazott a Roderick Duchatelet az ujpestfc.hu-nak. "Összetettebb feladatot szeretnénk rá bízni, ami összefogja az U19-es, az NB II-es és az első csapatot, szakmai és játékos-megfigyelőként dolgozna a klubnál, erre a feladatkörre kértem fel őt. Feladata többek között az, hogy biztosítsa az átjárást a tehetségek számára az utánpótlás és az NB I, NB  II, U19 csapat között. Véleményem szerint ez jelenti a klub jövőjét, és ebben komoly szerepet szánunk Szlezinek. Emellett megkapja az egyik utánpótlás-csapatot, így edzőként is tovább dolgozhat, és át tudja adni azokat a tapasztalatokat, amelyeket eddigi pályafutása során megszerzett. ”

Az Újpest egykori játékosa saját bevallása szerint alaposan átgondolta az elé tett ajánlatot, de végül a maradás mellett döntött.

"Az igazat megvallva, rágódtam ezen két-három napig, mert úgy éreztem, hogy az edzői munka lenne számomra a megfelelőbb, hiszen két évig dolgoztam ebben a pozícióban, és talán edzőként még többet tudnék segíteni az Újpestnek. Hétfőn egyeztettem a vezetőkkel a részletekről, és abban maradtunk, hogy megragadom ezt a lehetőséget, elfogadom az ajánlatot.”

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom