EURO 2012

Súlyos büntetés az oroszoknak, "próbaidőn" a szurkolók

  • MTI
megosztom

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 120 ezer euróra büntette az orosz sportági szervezetet, mert a válogatott szurkolói több ízben is botrányt okoztak az ukrán-lengyel közös rendezésű kontinensviadalon.

Az UEFA egyúttal kilátásba helyezte, hogy hat pontot levonnak az orosz válogatottól a következő Eb-selejtező során, amennyiben hasonló incidensek történnek. A "próbaidőt" a 2016-os Eb-selejtező sorozat végéig határozták meg.

Az orosz drukkerek múlt pénteken a csehek elleni összecsapás alatt, a wroclawi stadionban csaptak össze a rendezőkkel, kedden pedig a lengyel szurkolókkal verekedtek össze.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom