Átigazolás

Mourinho Philipp Lahm körül legyeskedik

A Real Madrid vezetőedzőjének, José Mourinhónak a legújabb kiszemeltje Philipp Lahm, a Bayern München és a német válogatott védője.

A Real Madrid vezetőedzőjének, José Mourinhónak a legújabb kiszemeltje Philipp Lahm, a Bayern München és a német válogatott védője.A német Bild arról ír, hogy a portugál tréner a múlt szombati, portugálok elleni mérkőzés után elkapta Lahmot az öltözőfolyosón, és próbálta puhítani. Az újság szerint Mourinho nem tért egyből a tárgyra, hanem sajnálkozását fejezte ki a Bayern München elveszített BL-döntője miatt, próbálta lelkesíteni a játékost, és biztosította róla, hogy ő a világ egyik legjobb védője. A találkát Lahm sem cáfolta, sőt, szavai alapján a Bayernnél is aggódhatnak.

"Nem szeretnék semmilyen lehetőséget sem kizárni a jövőmet illetően. Sohase mondd azt, hogy soha...". Mourinhóról pedig ezt mondta: "A legjobb edzők egyike, aki nagy sikereket mutathat fel."

Tény, a Real Madridnál nem a védelem a legerősebb csapatrész, Fabio Coentrao és Álvaro Arbeola sem volt túl meggyőző a szezonban, az eredendően jobbhátvéd Serigo Ramos pedig már régóta középső védőt játszik szükségből. Viszont a hátsó alakzat bármely részén bevethető, a támadósoknál is minőségi erőt jelentő Lahm esetleges érkezésével igencsak megerősödnének hátul a királyiak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!