Nemzetközi foci

A harmadosztályba sorolhatják vissza az 54-szeres skót bajnokot

  • MTI
megosztom

A harmadosztályba száműzhetik a csődeljárás alá vont Glasgow Rangerst, amely fennállása során 54-szer nyerte meg a skót labdarúgó-bajnokságot.

A 21,5 millió fontos adóhátralékkal küszködő klub sorsáról a Premier League többi 11 egyesülete dönt: a következő hetekben szavaznak arról, hogy az 1872-ben alapított Rangers újjáalakult vállalkozásként is maradhat-e az élvonalban.

Ha a vetélytársak az idén ezüstérmes glasgow-iak ellen voksolnak, akkor a harmadik ligából kell visszaküzdeniük magukat a legjobbak közé, és így legalább három évig a nemzetközi kupákban sem indulhatnak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom