EURO 2012

Újra húszévesnek érzem magam - Sevcsenko

megosztom

Andrij Sevcsenko két góljával eldöntötte az ukrán-svédet, az egykori Aranylabdás méterekkel a föld felett járt a mérkőzést után.

"Nagyszerű érzés, úgy érzem magam, mintha húsz éves lennék. Ez egy történelmi mérkőzés volt a számunkra, amely remek győzelemmel ért véget. Nagyon fel vagyok dobódva, megpróbáltam a legjobbamat nyújtani és sikerült" - nyilatkozta a német ZDF televíziónak a 35 éves klasszis, aki mint egy díjátadón, sűrű köszönetnyilvánításba is kezdett. "Szeretném külön megköszönni mindenkinek aki támagotott engem az Eb előtt, sajnos voltak problémák az egészségemmel, de most már itt vagyok".  

És hogy hogyan látta az ukrán csapat esélyeit Sevcsenko? "Hiszek benne, hogy ez a társaság nagy dolgokat vihet véghez". 

Egy forduló után Ukrajna három pontjával vezeti a D jelű négyest, megelőzve az egyaránt egypontos francia és angol válogatottat és a legyőzött svéd együttest. 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

 

megosztom