EURO 2012

Spaletti szerint De Rossi olyan, mint egy GPS

megosztom

A Zenit olasz vezetőedzője, Luciano Spaletti szerint Daniele De Rossi fantasztikusan játszott a spanyolok elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen.

A védekező középpályás De Rossi a címvédő Spanyolország ellen a védelem tengelyében kapott szerepet.Spaletti jól ismeri De Rossit, hiszen 2005 és 2009 között a Roma vezetőedzője volt, a 28 éves játékos pedig ifista korától a Farkasokat erősíti. A védekező középpályás De Rossi a címvédő Spanyolország ellen a védelem tengelyében kapott szerepet.

"Hihetetlen volt a spanyolok ellen. Daniele egyike azoknak a játékosoknak, akinek nem kell sokat magyaráznod, elég néhány instrukció, és tökéletesen megvalósítja azokat. Akár egy GPS" - dicsérte egykori futballistáját Spaletti a La Gazzetta dello Sport hasábjain. "Mégis, szerintem a védelem előtt érzi magát igazán elemében, ahonnan a védekezést és a támadásokat is segítheti a megszerzett labdákkal" - tette hozzá a szakember.

Az olaszok 1-1-es döntetlent játszottak szombaton a spanyolokkal, szerdán a horvátokkal mérkőznek meg.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom