EURO 2012

Négy szövetség ellen indult eljárás a drukkerek viselkedése miatt

megosztom

Szurkolói rendbontás miatt a horvát, az orosz, a német és a portugál szövetség kap várhatóan pénzbírságot a labdarúgó Európa-bajnokságon; a kontinentális szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága napokon belül ülésezik ezekben az ügyekben.

Külön eljárás vár arra a horvát szurkolóra, aki a vasárnapi, írek elleni 3-1-re megnyert mérkőzés után futott be a pályára, és a biztonsági őrök teperték le. Ezen kívül 2-1-es vezetésnél meg kellett állítani a játékot a horvát szimpatizánsok pirotechnikai bemutatója miatt.

Az UEFA a meg nem engedett nézőtéri viselkedések - például tárgyak bedobálása - miatt a többi szövetség ellen is eljárást indított, és mindegyik esetben pénteken várható ítélet.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom