EURO 2012

Javíthat a krakkói elefánt

  • MTI
megosztom

Javítási lehetőséget kapott Citta, a krakkói állatkert elefántja, amely a labdarúgó Európa-bajnokság keddi, lengyel-orosz mérkőzésére hazai győzelmet tippelt.

A 33 esztendős nőstény ormányos múlt héten a lengyel-görög nyitómeccset illetően is úgy "foglalt állást", hogy a vendéglátók nyernek, de 1-1 lett a végeredmény. Citta mindkétszer három különböző dinnyéből választhatott, az elsőre az egyik, a másodikra a másik csapat győzelmét írták fel, a harmadikra pedig döntetlent.

A két évvel ezelőtti dél-afrikai világbajnokság több mérkőzésének végkimenetelét eltalálta Paul, a németországi Oberhausen óceanáriumában élt polip.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom