NFL

Hatéves kisgyerek küldött pénzt a Giants sztárjának, hogy maradásra bírja - Fotó

Nem mindennapi esemény „rázta meg” az NFL-t, ugyanis nem rég egy hatéves kissrác küldött pénzt a New York Giantstől távozó kedvencének, Brandon Jacobsnak. A kisfiú abban bízott, hogy a néhány dollárja maradásra tudja bízni kedvencét.

Néhány napja a bajnok New York Giantstől távozó Brandon Jacobs érdekes levelet kapott, amelyben egy hatéves kisfiú az összes megtakarított pénzével (kicsivel több, mint 3$) szerette volna maradásra bírni kedvencét.

Az egykori Giants játékos teljesen meghatódott a levél láttán: „A kissrác úgy gondolta, a Giantsnek nem volt elég pénze, hogy megtartson, úgyhogy elküldte a saját 3.36$-ját, hogy visszacsábítson. Ez volt a legszebb dolog, amit életemben kaptam.”

A levélben ez állt:

„Kedves Mr Jacobs

A hatéves fiam, Joseph nagy Giants szurkoló. Tavaly lehetősége adódott, hogy kilátogasson egy mérkőzésre, és egyből megszerette a csapatot. Nagyon szomorúan vette tudomásul, hogy mind Ön, mind Mario Manningham távozik a csapattól. Amikor megkérdezte, hogy miért mentetek San Franciscóba, azt válaszoltam, hogy a Giantsnek nincs elég pénze, hogy megtartson titeket. Hogy meggyőzzön a New Yorkba való visszatérésről, a mellékelt levelet írta neked, és a malacperselyéből a pénzét is elküldte.

Joseph még csak most tanul írni és olvasni, így segítek lefordítani a levelet:

Kedves Brandon Jacobs,

Neked a Giantsben kell játszanod, úgyhogy itt van a pénzem.

Szeretettel, Joe

Remélem, hogy eljut hozzád. Gratulálok a Super Bowl győzelemhez! Nagyon hiányozni fogsz a családunknak jövőre, de minden jót kívánunk neked San Franciscóban.”

Joseph levele Brandon Jacobsnak