EURO 2012

Steven Gerrard elégedett az egy ponttal

A francia válogatott hétfőn 1-1-es döntetlent játszott az angol csapattal Donyeckben, az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának nyitómérkőzésén.

Gerrard nagyot küzdött a franciák ellen, csapata egyik legjobbja volt

"Jobban örültünk volna, ha megnyerjük ezt a mérkőzést, de ezen az estén is láthattunk, hogy Franciaországnak remek játékosai vannak" - mondta a lefújás után Steven Gerrard, az angolok csapatkapitánya. "Mi nekik, pedig nekünk okoztak problémát, ezért összességében elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel. A mérkőzés előtt azt mondtuk, hogy a döntetlen vagy a vereség nem elfogadható a számunkra, de ez csak az első állomása volt a tornának".

A liverpooli irányító dicsérte az angol csapatban szereplő fiatalokat is. "Fiatalok, de nagyon jó játékosok. Wayne Rooney korábban már megmutatta, hogy ha elég jó vagy, elég idős vagy".

Az angolok a következő mérkőzésüket Svédországgal vívják majd.

 

EURO 2012
Franciaország - Anglia 1-1 (1-1)
Franciaország: Lloris - Debuchy, Evra, Rami, Mexès - Cabaye (Ben Arfa 84.), Ribéry - Nasri, Malouda (Martin 84.), Diarra - Benzema. Szövetségi kapitány: Laurent Blanc.
Anglia: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole, - Milner, Parker (Henderson 77.), Gerrard, Oxlade-Chamberlain (Defoe 77.) - Young - Welbeck (Walcott 91.). Szövetségi kapitány: Roy Hodgson.
Gólszerző: Nasri (38.), ill. Lescott (30.)
Sárga lap: Oxlade-Chamberlain (34.), Young (71.)
   Statisztika  
60% Labdabirtoklás 40%
12 Kapura lövés 3
7 Kaput eltaláló lövések 1
5 Kaput nem találó lövések 2
12 Szabadrúgás 9
11 Szöglet 4
0 Les 5
22 Bedobás 15
0 Védés 6
5 Kirúgás 4
9 Szabálytalanság 7
0 Sárga lap 2
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!