Edzőkérdés

Redknapp sorsa bekavarhat Di Matteo Chelsea-vel folytatott tárgyalásaiba

megosztom

Sajtóhírek szerint a BL-győztes Chelsea közel állt a megegyezéshez az együttes megbízott menedzserével, Roberto Di Matteóval, a Tottenhamnél lévő állapotokkal elégedetlen Harry Redknapp viszont bekavarhat a tárgyalásokba.

Mivel a Barcelonától távozott Josep Guardiola tartotta magát ígéretéhez, és legalább egyéves szabadságra vonul, Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa állítólag feladta az ostromlását, és a Kékeket BL-győzelemre vezető Roberto Di Matteóval folytatott tárgyalásokra koncentrált az utóbbi napokban, hetekben.

Állítólag közel is álltak a megállapodáshoz, de új körülmény merült fel, mivel Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere elégedetlen azzal, hogy a Spurs vezetői nem ajánlották fel jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbítását, ezért akár még júniusban elhagyhatja a klubot. Abramovics pedig a hírek szerint ismét nem bizonyult túl lojálisnak Di Matteóval szemben, ugyanis várni akar egy kicsit, hogy kiderüljön, Redknapp felszabadul-e.

Ha az orosz tulaj mégis az olasz szakembert választja, Redknapp valószínűleg akkor sem marad állás nélkül, ugyanis több közel-keleti csapatnál is szívesen látnák. Többek között a Manchester City tulajdonosát, Manszúr sejket emlegetik lehetséges munkaadójaként, akinek az angol bajnokcsapat mellett az abu-dzabi Al-Jazira is a birtokában van.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom