EURO 2012

Figo szerint a társak hibája, hogy Cristiano Ronaldo nem lőtt gólt

  • MTI
megosztom

Luis Figo szerint a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő portugál válogatott tagjainak sokkal jobban kellene segíteniük az együttes vezérét, Cristiano Ronaldót.

A 39 éves Figo - aki 127-szer szerepelt a nemzeti együttesben, s ezzel rekorder - a szombat esti, németek elleni, 1-0-ra elveszített összecsapás után úgy nyilatkozott, hogy a Real Madrid csatára azért teljesített gyengébben, mert a társak alig-alig hozták őt helyzetbe.

"Cristiano igazi befejező-játékos, de a gólhelyzetek kialakítása az egész csapat feladata lenne" - fogalmazott a 2004-ben Eb-ezüstöt nyert Figo.

A portugálok a B csoportban a világbajnoki ezüstérmes hollandokkal, valamint a dánokkal találkoznak még, s Figo szerint a továbbjutáshoz mindkét mérkőzést meg kell nyerniük.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom