EURO 2012

Valószínűleg megöltek egy spanyol szurkolót Ukrajnában

  • MTI

Holtan találtak egy 46 éves spanyol futballszurkolót Ukrajnában, a donyecki régió egy kis falujában - jelentette szombaton az ukrán sajtó.

A rendőrség már korábban keresést indított a férfi után. A drukker eltűnését annak a makajevkai szállodának a személyzete jelentette, ahová a férfi néhány nappal ezelőtt bejelentkezett.

Sajtóbeszámolók szerint a rendőrség kihallgatott három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megölték a pénteken rajtolt labdarúgó Európa-bajnokságon címvédő spanyol csapat szimpatizánsát. Az áldozat személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra a hatóságok.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!