EURO 2012

Lvivben összeverekedtek az ukránok és az oroszok

  • MTI

A labdarúgó Európa-bajnokság pénteki nyitómérkőzésének otthont adott Varsóban nyugodtan telt az este, az ukrajnai Lvivben (Lemberg) viszont kisebb összecsapás zajlott helyi és orosz szurkolók között.

A lengyel belügyminisztérium szombati közlése szerint semmilyen komolyabb rendzavarás nem történt a fővárosban, ahol 6000 rendőr volt szolgálatban. A másik nyitónapi meccs helyszínén, Wroclawban 3700 rendfenntartó dolgozott.

Szemtanúk szerint Lvivben ugyanakkor egy körülbelül 15 fős orosz társaság az utcán összecsapott egy kisebb létszámú ukrán csoporttal szombaton hajnalban. A feleket néhány ütésváltás után szétválasztotta a helyi rendőrség, és senkit nem vettek őrizetbe.

A hivatalos híradásokból ugyan kimaradt, de az Oroszország-Csehország találkozó után Wroclawban is volt balhé.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!