Roland Garros

Hétfőre kerülhet Nadal és Djokovics csatája

  • MTI
megosztom

Elképzelhető, hogy vasárnap helyett csak hétfőn tudják lebonyolítani a férfi egyes döntőjét a francia nyílt teniszbajnokságon.

Gilbert Ysern versenyigazgató azt mondta: az előrejelzések szerint a hét utolsó napján reggeltől kora délutánig esni fog Párizsban, így nem zárható ki, hogy a finálét 24 órával el kell halasztani.

A világelső szerb Novak Djokovic és a címvédő spanyol Rafael Nadal nagy érdeklődéssel várt mérkőzését az eredeti tervek szerint vasárnap 15 órától rendezik.

A Roland Garroson legutóbb 1973-ban nem tudták vasárnap lebonyolítani a férfi egyes döntőjét: akkor is az eső miatt történt halasztás, és a román Ilie Nastase csak kedden győzte le a jugoszláv Niki Pilicet.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső, Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.
megosztom