Serie A

Harmadik csillag helyett csak üzenetet varrnak az új Juve-mezre

  • MTI
megosztom

A bajnok Juventus labdarúgócsapata nem akar vitába bonyolódni az olasz szövetséggel, ezért a 30. bajnoki címet jelző harmadik csillag nem kerül a csapat új mezére, ám egy speciális üzenettel azért felhívják a figyelmet a pályán elért eredményekre.

A "30 sul campo", azaz a "pályán 30" felirat olvasható majd a zebrák címere alatt, ami arra utal, hogy a Juventus 30-szor nyerte meg a bajnokságot, ugyanakkor a 2006-os bundabotrányt követően a klubot hivatalosan megfosztották a 2005-ös, illetve a 2006-os Scudettótól.

"A játékosok és a szurkolók szemében a Juventus 30 bajnoki címet nyert a pályán" - magyarázta a feliratot Francesco Calvo, a klub igazgatója.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom